اقتصاد

حضور پررنگ گروه سایپا در شیراز با رونمایی از دو محصول تجاری تازه‌نفس

به گزارش کا 118 به نقل از  سایپانیوز؛ گروه خودروسازی سایپا در بیست‌ و دومین نمایشگاه خودرو شیراز، با طیفی گسترده از خودروهای کار و تجاری حاضر می‌شود و در جریان این رویداد، از دو محصول جدید در حوزه کامیون و کشنده رونمایی خواهد کرد.

این نمایشگاه که از ۲۰ تا ۲۳ خردادماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس برگزار می‌شود، شرکت‌های زیرمجموعه سایپا از جمله زامیاد، سایپادیزل، سایپاسیتروئن، مگاموتور، ایران‌کاوه و خدمات‌فنی رنا، با جدیدترین محصولات و توانمندی‌های فنی حضور خواهند داشت.

از جمله خودروهای به نمایش درآمده در این رویداد می‌توان به وانت پادرا پلاس در مدل‌های یخچالی، کمپرسی و مسقف، پیکاپ کارون، وانت زامیاد اکستند، کامیونت‌های باراد با کاربری‌های مختلف، پیکاپ هانتر پلاس و کشنده‌های پیشرفته سایپادیزل اشاره کرد. همچنین خودرو C3-XR و موتورهای تولیدی مگاموتور (موتور پادرا پلاس M24 و موتور C3-XR) نیز بخش دیگری از محصولات عرضه شده است.

رونمایی از دو محصول جدید (کشنده GX560 و کامیون KC465 کمپرسی) در بخش خودروهای سنگین، نقطه عطف حضور سایپا در این دوره از نمایشگاه خواهد بود؛ اتفاقی که بار دیگر عزم این گروه صنعتی را برای توسعه محصولات تجاری و پاسخ‌گویی به نیازهای بازار حمل‌ونقل کشور نشان می‌دهد.

امکان تست محصولات جدیدی مانند پیکاپ هانترپلاس و C3-XR نیز برای بازدیدکنندگان فراهم شده است.

گفتنی است؛ در تاریخ یاد شده علاقمندان از ساعت ۱۷ تا ۲۲ می‌توانند از این نمایشگاه تخصصی بازدید کنند.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا