کارگری

اعتراض کارگران طرح آبیاری کارون بزرگ/ تبدیل وضعیت، خواسته‌ای قانونی‌ست

به گزارش خبرنگار کا 118، یکی از این کارگران گفت: از سال ۹۵ حدود ۱۵۰ کارگر شرکتی طرح آبیاری کارون بزرگ خواهان تبدیل وضعیت و عقد قرارداد مستقیم با کارفرما بودند که از این تعدادحدودا ۸۰ نفر از کارگران قبل از سال ۱۴۰۰ تبدیل وضعیت شده اما وضعیت استخدامی حدود ۳۵ کارگر علیرغم ارائه مدارک استخدامی به سازمان آب و برق خوزستان هنوز مشخص نیست. این کارگران به دفعات از مدیران شرکت درخواست کردند وضعیت شغلی آن‌ها را همانند سایر همکاران از قراردادی به استخدامی تغییر دهد.

وی با بیان اینکه در آخرین پیگیری‌ها که هفته گذشته با حضور تعدادی از نمایندگان کارگری در سازمان آب و برق خوستان در اهواز برگزار شد باز هم مسئولان وعده دادند گفت؛ سازمان آب وبرق خوزستان باید تکلیف خود و کارگران شرکتی زیر مجموعه خود را مشخص کند، تا این کارگران امنیت شغلی و معیشتی پیدا کنند.

او با بیان اینکه مسئولان به مطالبات برحق کارگران، توجه نمی‌کنند؛ افزود: کارگران شرکتی بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی کارون بزرگ چندین سال در انتظار اجرای این طرح هستند بنابراین امیدواریم مسئولان سازمان آب وبرق خوزستان پیگیر تبدیل وضعیت استخدامی کارگران شرکتی که فعالیت شبانه روزی دارند، باشند.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا