کارگری

تهدید به اعتصاب در فرودگاه دو شهر در نروژ

به گزارش خبرنگار کا 118 به نقل از خبرگزاری گرادا، کارکنان عضو اتحادیه پرسنل فرودگاه‌های برگن و اسلو (پایتخت) تهدید به راه‌اندازی اعتصاب در فرودگاه‌های این دو شهر از عصر روز سه‌شنبه کردند. 

منابع خبری می‌گویند در صورت ادامه اعتصاب احتمال بروز اختلال در پروازهای کل کشور نروژ وجود دارد. 

اگر اتحادیه سراسری تشکل‌های کارگری نروژ (Fellesforbundet) و فدراسیون صنایع هوانوردی نروژ (NHO Luftfart) نتوانند به توافقی با دولت برسند، کارکنان اتحادیه فرودگاه‌ها در فرودگاه اسلو (OSL) و فرودگاه برگن (BGO) ممکن است مستقل از اراده تشکل‌های بالادستی از سه شنبه وارد اعتصاب به دلیل شکست توافقات مزدی شوند. 

پرسنل فرودگاهی معتقدند توافقات چانه زنی هفته گذشته در زمان پرداخت حقوق‌ها توسط دولت و شرکت‌های پیمانکاری نقض شده است. 

گزارش شده است که مهمترین نقاط اختلاف در مذاکرات بین طرفین مربوط به شرایط پرداخت دستمزد، مرخصی و بیمه و بازنشستگی است. 

اتحادیه اتحادیه‌های کارگری کارکنان فرودگاه‌های نروژ اعلام کرده است که در صورت ادامه تعطیلی کار، حدود ۴۴۷ کارمند می‌توانند در اعتصاب شرکت کنند.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا