ورزشی

تکواندو و رکورد خاص اردوی ایران در المپیک

به گزارش کا 118، رقابت‌های تکواندو سی و دومین دوره رقابت‌های المپیک با برگزاری رقابت‌های اوزان 80+ کیلوگرم آقایان و 67+ کیلوگرم بانوان در سالن گرندپَله شهر پاریس به پایان رسید و تیم چهار نفره تکواندوی ایران با کسب مدال طلای آرین سلیمی عملکرد درخشان خود را تکمیل کرد و با رکورد 100 درصدی کسب مدال بهترین نتیجه تاریخ تکواندو در المپیک را کسب کرد و موفق‌ترین کاروان ورزشی کشورمان در پاریس بود.

تکواندوی ایران در این مسابقات موفق شد پس از 16 سال مجدداً صاحب نشان طلای المپیک شود و پس از تجربه تلخ المپیک 2020 توکیو مجدداً به جایگاه واقعی خود بازگردد. آرین سلیمی نیز پس از هادی ساعی تبدیل به دومین تکواندوکاری شود که مدال طلای المپیک را کسب کرده است.

عملکرد تکواندوی ایران در پاریس نیز بهترین دستاورد تاریخ تکواندو در هفت حضور رسمی در تاریخ المپیک بود. مجید افلاکی سرمربی تیم ملی کشورمان نیز با کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره لقب موفق‌ترین سرمربی تاریخ تکواندوی ایران در المپیک را به خود اختصاص داد.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا