فرهنگ و هنر

شبکه امامت مساجد قم بازسازی می شود

کا 118/قم مدیرکل سازمان تبلیغات استان قم بازسازی شبکه امامت مسجد در حوزه راهبری اراده‌ها را از رویکردهای جدید این اداره کل برشمرد و یادآور شد: امیدواریم بتوانیم در هر یک از محلات قم، حداقل یک مسجد تراز ناظر به نقش‌آفرینی در حوزه الگوی حکمرانی مردمی و اصلاح سبک زندگی داشته باشیم.

حجت‌الاسلام شعبان زاده در دیدار با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور که امروز ۱۴ شهریورماه برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی استان قم، کیفی بخشی نیروها، نوسازی و آزادسازی و بهینه‌سازی استفاده از زیرساخت‌های موجود برای بهره‌مندی حداکثری را ازجمله اقدامات این اداره کل توصیف کرد و ابراز داشت: قیام اراده‌ها از طریق جهاد تبیین، راهبری اراده‌ها از طریق احیای مسجد جامعه پرداز و تقویت اراده‌ها از طریق اصلاح سبک زندگی از مهم‌ترین رویکردهای سازمان تبلیغات استان قم است.

مدیرکل سازمان تبلیغات استان قم در ادامه ضمن تشریح فرازهایی از فعالیت‌های صورت گرفته در سه حوزه راهبردی، با تأکید بر این‌که آن‌گونه که باید هنوز جهاد تبیین به مسئله مؤمنین تبدیل نشده است، خاطرنشان کرد: در کنار دانش‌افزایی کنشگران در حوزه جهاد تبیین برنامه‌های عملیاتی برای پایگاه و مخاطبان در اختیار کنشگران نیز طراحی‌شده است.

وی ضمن اشاره به تدوین الگوی حکمرانی مردمی برای راهبری اراده‌ها در مسیر تحقق امر ولی و گفتمان سازی نقش‌آفرینی اجتماعی روحانیون، به نقش امام در جامعه پردازی و احیای مسجد تراز انقلاب اشاره کرد و اذعان داشت: در مسجد تراز جامعه پرداز ضمن فعال‌سازی حضور جوانان و رونق بخشی به برنامه‌های معرفتی، تمام ظرفیت‌ها در مسیر نشر گفتمان اسلام ناب قرار می‌گیرد.

مدیرکل سازمان تبلیغات استان قم بازسازی شبکه امامت مسجد در حوزه راهبری اراده‌ها را از رویکردهای جدید این اداره کل برشمرد و یادآور شد: امیدواریم بتوانیم در هر یک از محلات قم، حداقل یک مسجد تراز ناظر به نقش‌آفرینی در حوزه الگوی حکمرانی مردمی و اصلاح سبک زندگی داشته باشیم.

وی احیای نهاد مسجد، بازسازی شبکه مساجد، احیای معین‌الامام و تقویت شریکة الامام و فعال‌سازی ظرفیت همسر امام مسجد را از جمله طرح‌های پیش روز سازمان تبلیغات توصیف کرد و یادآور شد: با همکاری آموزش‌ و پرورش، در حوزه تقویت اراده‌ها از طریق اصلاح سبک زندگی، برنامه‌های خوبی در مدارس برگزار شده است.

شعبان‌زاده با اشاره به طرح‌های راهبردی مشترک سازمان تبلیغات و آموزش‌ و پرورش برای احیای زیست عفیفانه، تصریح کرد: احیای سبک زندگی و الگوپردازی سیره شهدا در میان جوانان از جمله طرح‌هایی است که در کنار تشکیل هسته‌های زیارتی در مدارس و با هدف زیارت بامعرفت و تمرکز بر خانواده‌ها دنبال می‌شود.

وی با اشاره به پیوست فرهنگی مهاجرین ادامه داد: باید از ظرفیت هیئت‌های مذهبی برای شبکه‌سازی معرفتی بهره برد و باید مجمع هماهنگی تشکل‌های مردمی انقلابی مهاجرین استان قم تشکیل شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم به موضوع بانوان و برنامه‌های پیرامونی آن اشاره کرد و گفت: شناسایی و ساماندهی بانوان کنشگر فعال استان از جمله رویکردهایی است که در قالب تشکیل راهیار بانوان مناطق با تمرکز بر مدارس دانش‌آموزی دختران دنبال می‌شود.

وی ترسیم ارتباط درست میان نهادهای فرهنگی استان قم را از دیگر رویکردهای نوین سازمان تبلیغات برشمرد و اظهار کرد: با تقویت تعاملات نهادها، مسئولان فرهنگی با شناخت درست از صحنه میدان و کنشگران، فعالیت هدفمند و مکملی را برای پیاده‌سازی راهبردهای فرهنگی دنبال خواهند کرد.

بررسی موضوع روحانیون مستقر و تشکیل کمیته مشترک حوزه و سازمان تبلیغات از دیگر مباحث و پیشنهادهای حجت‌الاسلام‌ شعبان‌زاده بود.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا