ورزشی

نصر اصفهانی: عملکرد رستمیان بسیار ارزشمند است

به گزارش کا 118، محسن نصر اصفهانی، سرمربی تیم ملی تپانچه ایران در خصوص صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵ متر اظهار کرد: مسابقات المپیک در سطح بالایی است و امتیازات نشان می‌دهد که رقبا با آمادگی بالا در این رقابت شرکت کرده‌اند. ‌رستمیان در دور مقدماتی در بخش دقت و سرعت مدیریت ذهنی خوبی داشت و موفق شد به فینال راه یابد.

وی در ادامه افزود: حضور رستمیان در فینال از نظر من به عنوان مربی، یک مدال ارزشمند است و سوا از هر نتیجه‌ای که در فینال رقم بخورد عملکرد او بسیار ارزشمند است.

سرمربی تیم ملی تپانچه ایران عنوان گفت: من به جامعه تیراندازی عملکرد خوب و امتیاز رستمیان را تبریک می‌گویم‌ رستمیان با امتیاز ۵۸۸ راهی فینال شد. در این رقابت‌ها برای اولین بار امتیاز ۵۸۴ به فینال نرسید و نشان می‌دهد سطح رقابت‌ها چقدر بالاست.

وی در پایان گفت: امیدوارم دور مقدماتی تجربه ارزشمندی برای او باشد و از آن در فینال استفاده کند و با آمادگی خوب خودش را مدیریت کند و نتیجه خوبی به دست آورد. به جامعه تیراندازی و رییس فدراسیون به خصوص خانواده او که برای آمادگی او سخت کوشی کردند تبریک می‌گویم.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا