کارگری

کارگران مجتمع کشت و صنعت باغبانی سه ماه مزد طلبکارند

تعدادی از کارگران مجتمع کشت وصنعت شهید باغبانی در تماس با خبرنگار کا 118 افزودند: این مطالبات مزدی مربوط به ماه‌های اخیر است و برهمین اساس هر کارگر بابت سه ماه کار انجام داده، مزد طلبکار است.

یکی از کارگران با بیان اینکه معوقات مزدی کارگران این مجتمع کشاورزی به ماههای بهمن، اسفند سال ۱۴۰۳ و فروردین ماه سال جاری مربوط می‌شود، افزود: وضعیت به وجود آمده درحالی ادامه دارد که کارگران طی چند روز گذشته مرتبا پیگیر پرداخت مطالبات خود از مسئولان بوده اما نتیجه‌ای دربرنداشته است.

این کارگر با بیان اینکه «ما مانده‌ایم و فشار کار و مسئولان مجتمع راه‌حلی برای رفع مشکلاتمان پیدا نمی‌کنند» گفت: ماههاست که با قرض و به صورت نسیه زندگی‌مان را می‌گردانیم. بارها مشکلات‌مان را بیان کردیم و از هر کانالی که در دسترس داشتیم مطالبه‌گری نمودیم اما گویا اراده‌ای برای توجه به دغدغه‌های کارگران وجود ندارد. ظاهرا مسئولان  اطلاعی از زندگی کارگران زحمتکش مجتمع باغبانی ندارند و نمی‌دانند که با چه مشکلاتی روبرو هستیم. ما براستی شرمنده زن و فرزند شده‌ایم.

این کارگر در پایان تاکید کرد: مسئولانی که حقوقشان کامل است و چندبرابر بیشتر از دریافتی کارگران به حسابشان واریز می‌شود، چگونه می‌توانند شناخت درستی از وضعیت زندگی و معاش ما داشته باشند؟

مجتمع کشت وصنعت  باغبانی در شهرستان گتوند استان خوزستان واقع شده است.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا