فرهنگ و هنر

کشورهای میزبان رسانه‌های تروریستی باید پاسخگوی عواقب کار خود باشند

به گزارش خبرنگار فرهنگی کا 118، محمد مهدی اسماعیلی در حاشیه بازدید از روند برگزاری انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات با اشاره به تروریسم رسانه ای که شبکه های معاند این روزها بر آن متمرکز شده اند، گفت: شبکه های معاند و ایرانی نما با بودجه های نجومی که از سوی دشمنان ملت ایران دریافت می کنند از هر بستری در فضای مجازی برای ترویج فعالیت های تروریستی، اقدامات خشونت‌آمیز و ایجاد آشوب، ناامنی و انشقاق در جامعه استفاده می کنند که در این میان شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خارجی نیز به عنوان ابزار در خدمت فعالیت های تروریستی این شبکه ها قرار گرفته اند که این نیز مصداق جرم رسانه ای تلقی خواهد شد.

وی افزود: در پیگیری حقوقی هم شکایت از شبکه تروریسم رسانه ای را در دستور کار قرار داریم و هم شبکه های اجتماعی که بستر خود را در اختیار ترویج خشونت و اقدامات تروریستی قرار می دهند. همچنین کشورهای میزبان رسانه های تروریستی و شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام باید پاسخگوی چرایی میزبانی از این اقدامات تروریستی باشند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور تاکیدکرد: شبکه های اجتماعی و پیام رسان مروج آشوب و خشونت، شریک تمامی اقدامات تروریستی شبکه های معاند به شمار می روند و باید عواقب در اختیار دادن بستر برای ترویج اقدامات تروریستی به این شبکه ها را بپذیرند.

کشورهای میزبان رسانه‌های تروریستی باید پاسخگوی عواقب کار خود باشند

اسماعیلی خاطرنشان کرد: همانطور که پیش از این اعلام شده از طریق مراجع ذی صلاح پیگیر شکایات کیفری و حقوقی‌ از این شبکه‌های تروریستی در مراجع بین‌المللی و کشورهای میزبان هستیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با اشاره به تلاش دشمنان برای بزرگنمایی مشکلات و تحریف و جعل واقعیت های ایران، گفت: دشمن شب و روز با تروریسم رسانه ای به مردم دروغ می گوید و به دنبال انشقاق در کشور است و با پیشرفته ترین تجهیزات، بهره از اتاق فکر صهیونیزم و پول های بادآورده کشورهای مرتجع عملیات خود را علیه آرامش و امید مردم ایران به راه انداخته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به روند برپایی انتخابات هیئت نظارت بر مطبوعات اشاره کرد و گفت: نهایت تلاش ها و اقدامات انجام شده که این انتخابات با بیشترین مشارکت و عادلانه ترین روش ها برگزار شود، از سوی دیگر پیش بینی های لازم انجام شده تا با همکاری نهادهای نظارتی خدشه ای به انتخابات وارد نشود.

به گزارش کا 118، نوزدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیأت نظارت برمطبوعات که از ساعت ۱۰ تا ۱۶روز – ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۱ – به ‌صورت الکترونیکی برگزار شد. تا پایان زمان مقرر از تعداد ۲۹۴۲ مدیرمسئول واجد شرایط برای شرکت در انتخابات، ۱۵۷۱ نفر یعنی ۵۳.۴ درصد واجدین شرایط، آرای خود را به صورت الکترونیکی در سامانه جامع رسانه‌های کشور ثبت کردند.

از مجموعه کل مدیران مسئول ۲۹۴۲ نفر حائز شرایط بودند؛ از تعداد کاندیداها ۱۱۲ نفر انصراف دادند و ۱۵۹ نفر نیز تعداد نامزدهای تأیید صلاحیت‌شده است که این انتخابات برای آن ۱۵۹ نفر است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا