سبک زندگی

گام به گام برای خانه‌تکانی پذیرایی و نشیمن

در معماری خانه‌های گذشته و حتی دهه پیش اتاق پذیرایی از فضایی که خود اعضای خانواده استفاده می‌کردند جدا بود. هنوز هم معماری برخی خانه‌ها به این صورت است که نشیمن و اتاق پذیرایی مهمان فضایی جدا در خانه دارند. اما با تغییر سبک زندگی، گران شدن مسکن و پایین آمدن متراژ ساختمان‌ها معمولا فضای نشیمن و پذیرایی در معماری خانه‌ها یک قسمت مشترک است.

پذیرایی یا نشیمن فضایی است که افراد خانواده دور هم جمع می‌شوند و ساعاتی را برای با هم بودن یا تلویزیون دیدن و گفت‌وگو اختصاص می‌دهند. از طرفی از مهمان در این فضا پذیرایی می‌شود در نتیجه نظافت و چیدمان این محل ازخانه بسیار مهم است.

گردگیری دیوارها

گردگیری مهم‌ترین اقدام در خانه تکانی است. شستن یا گردگیری دیوارها جان دوباره‌ به خانه شما می‌دهد و بعد از تمیز کردن دیوارها می‌توانید با خیال راحت بگویید که خانه تکانی انجام داده‌اید.
 

شستن شیشه‌ها

بعد از گردگیری دیوارها نوبت به شستن شیشه‌ها و درها می‌رسد. شستن شیشه‌ها بعد از زمستان یکی از مهم‌ترین و واجب‌ترین نکات خانه‌ تکانی است. تمیز کردن درهای خانه و کنار دستگیره‌های در را فراموش نکنید.

نظافت پرده

اگر پرده‌های شما نخی و قابل شست‌ و شو است آنها را با توجه به این که چه جنسی دارند در خانه بشویید یا به خشکشویی تحویل دهید. تمیز کردن پرده‌های دیگر مانندپرده کرکره‌ای و پرده‌های چوبی را به شیوه مناسب انجام دهید. پرده و کرکره های چوبی را به شیوه‌ای تمیز کنید تا گرد و غباری روی آنها وجود نداشته باشد.

نظافت و تعمیرات مبل

اگر مبل‌های شما به تعمیر نیاز دارد بهتر است سریع‌تر سفارش تعمیر را به تعمیرکار مناسب بدهید تا در روزهای آخر اسفند نیازی به جابه‌جایی در سطح شهر نداشته باشید. از طرفی مبلمان دقت بسیار می‌خواهد. چراکه اگر از وسایل شوینده اشتباه استفاده کنید باعث آسیب رسیدن به پارچه و چوب می‌شود.

تمیز کردن فرش و کف پذیرایی

مرحله اخر در خانه تکانی را به تمیز کردن کف اختصاص دهید. برای تمیز کردن فرش ها و موکت باید از جاروبرقی استفاده کنید. برای شروع ابتدا لوازمی که ممکن است جلوی دست و پای شما را بگیرد در ارتفاع قرار دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا