ورزشی

ادامه برزخ ستاره فرانسوی یوونتوس/ پوگبا به عربستان پناه می برد

به گزارش کا 118، پل پوگبا فوریه سال ۲۰۲۲ به دلیل نقض‌کردن قوانین ضد دوپینگ به دلیل افزایش سطح تستسترون در بدنش به مدت چهار سال محروم شد، اما اعتراضش در دادگاه عالی ورزش پذیرفته شده و محرومیت او از چهار سال به ۱۸ ماه کاهش پیدا کرد.

ستاره فرانسوی بار‌ها در مصاحبه‌هایش اعلام کرده بود که در مثبت‌شدن تست دوپینگش بی‌تقصیر بوده و این رأی حقش نبوده است. باشگاه یوونتوس با وجود کاهش محرومیت پوگبا علاقه‌ای به ادامه همکاری با این بازیکن فرانسوی ندارد و به این ترتیب باید منتظر پیوستن او به تیم جدیدی در زمستان بود.

به نوشته گاتزتا دلواسپورت، دستمزد سالانه پوگبا 8 میلیون یورو به علاوه 2 میلیون یورو پاداش عنوان شده است و یوونتوس ترجیح می‌دهد او را به تیم دیگری بفروشد. این روزنامه همچنین پیش‌بینی کرد مقصد هافبک ۳۱ساله فرانسوی لیگ عربستان یا لیگ امریکا باشد.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا