اقتصاد

درخواست کشورهای خارجی برای انجام پروژه توسط ایران

به گزارش خبرنگار اقتصادی کا 118، مسعود مرادی در نشست خبری حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه تعمیرات نیروگاهی با بیان اینکه ۹۰ درصد تولید برق کشور از برق حرارتی است ‌و عمده برنامه تعمیراتی از مهر ماه تا اردیبهشت به سرانجام می رسد، اظهار داشت: پارسال ۷۰ پروژه تعمیراتی به میزان ۱۸ هزار مگاوات تعمیرات انجام شد یعنی ۹۵ درصد تعمیرات انجام شده و از ۲۲ استان ۲ استان باقی مانده که طبق تعهد تا پایان اردیبهشت تکمیل می شود.

وی گفت؛ در دهه ۸۰ با حضور سوپروایزر خارجی توانستیم ۴ روتور را تعمیر کنیم اما سال گذشته توانستیم بدون حضور خارجی ها ۱۲ روتور را به طور کامل تعمیر کنیم.

مدیر عامل شرکت تعمیرات نیروگاهی کشور با بیان اینکه حداقل بازه زمانی تعمیرات ۳ ماهه است و ما رکورد را به ۲۷ روز رساندیم، افزود؛ تعمیرات نیروگاهی ۷ تا ۱۰ میلیون یورو در سال صرفه جویی به همراه داشته است.

مرادی با اشاره به پروژه های تعمیراتی نیروگاههای دیگر کشورها تصریح کرد: ما توانستیم توربین زیمنس عراق را تعمیر کنیم، روتور سوریه تعمیر و تکمیل شده اما به دلیل تغییرات هنوز به این کشور منتقل نشده است. با کشور ترکمنستان و ترکیه برنامه های تعمیراتی داشتیم، بلاروس برنامه پیشنهادی ارائه داده که انتقال دانش فنی نیروگاه گازی داشته باشیم.

خبر در حال تکمیل می باشد…

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا