درخواست کارگران ابنیه فنی راهآهن برای دریافت لباس مناسب
به گزارش خبرنگار کا 118، برخی کارگران ابنیه فنی راهآهن که در مناطق سردسیر فعالیت دارند از شرایط دشوار شغلی خود انتقاد کرده و میگویند حداقلهای رفاهی برای ما فراهم نیست.
این کارگران میگویند: هر کدام از ما کارگران به صورت میانگین ۸ تا ده سال سابقه کار با شرکتهای مختلف ریلی در راه آهن را داریم اما در طول سالهای گذشته برخی از این شرکتها از دادن بادگیر و لباس مناسب به کارگران تحت مسئولیت خود خودداری کردهاند.
به گفته آنها در حال حاضر کارگران امکان فراهم کردن بادگیر و لباس مناسب را از جیب ندارند. آنها میگویند: در هر شیفت ۸ تا ۱۲ ساعت کار مداوم داریم و برای گرم کردن خود راهی جز روشن کردن آتش وجود ندارد که آنهم در برخی موارد به دلیل وزش باد، نبود پناهگاه و هیزم امکانپذیر نیست.
طبق اظهارات کارگران ابنیه فنی راهآهن، دریافت لباس مناسب خواسته حداقلی یک کارگر در فصول مختلف است که کارفرما برای آن اهمیتی قائل نمیشود.
آنها میگویند: در عین حال مشکل دریافت لباس کار و کفش ایمنی همچنان به قوت خود باقی است.
انتهای پیام/