اقتصاد

تجار ایرانی زیمباوه را به عنوان مقصد سرمایه‌گذاری انتخاب کنند

به گزارش خبرنگار کا 118، کنستانتینو چیونگا، معاون اول رییس جمهور رییس جمهور زیمباوه در سومین اجلاس همکاری های ایران و آفریقا گفت: بسیار سپاسگزارم که مورد تفقد جمهوری اسلامی قرار گرفته ایم. این رویداد گواه بر ظرفیت بسیار زیاد همکاری های ایران و قاره آفریقاست و اگرچه در بسیاری حوزه ها با هم تفاوت داریم اما ارزش های مشترکی داریم.

وی افزود: ایران و آفریقا هر دو اقتصادی رو به رشد، جمعیتی جوان  و تاب آوری اقتصادی دارند، همچنین آفریقا بازاری  یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری و ارزش بازار آن ۲.۴ میلیارد دلار است و این می تواند برای سرمایه گذاران ایرانی جذاب باشد.

چیونگا تصریح کرد: قاره آفریقا متعهد به مناسبات دوستانه و منافع مشترک با ایران است این گونه اهداف از طریق مناسبات دیپلماتیک در حال پیگیری است و ما می توانیم  با شرکت‌های ایرانی روابط خود را تعمیق دهیم

وی از آمادگی  زیمباوه برای تجارت با ایران خبر داد و گفت:  اطمینان خاطر می‌دهیم در زیمباوه شرایطی را فراهم کنیم تا تجارت ایرانیان تسهیل شود و پلتفرم‌های آنلاینی ایجاد خواهد شد تا اطلاعات تجاری در اختیار سرمایه‌گذاران قرار بگیرد و تجار ایرانی زیمباوه را به عنوان مقصد سرمایه‌گذاری خود انتخاب کنند.

معاون رییس جمهور زیمباوه اظهار کرد: تاکید می کنم زیمباوه آماده مشارکت تجاری با همه دنیا را دارد و خوشحال می شویم سرمایه گذاران ایرانی برای گردشگری و سرمایه گذاری به زیمباوه سفر کنند.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا