ورزشی

خودروهای میلیاردی نیمار؛ قربانی قوانین برزیل

به گزارش کا 118، به نقل از اسپورت اسپانیا؛ نیمار مجموعه‌ای از خودروهای لوکس دارد که آنها را در خارج از برزیل جمع‌آوری کرده و ناوگان آن شامل مدل‌های برجسته‌ای چون رولزرویس گوست، استون مارتین DBX، بنتلی کانتیننتال GT، لامبورگینی هوراکان و چهار خودروی مرسدس بنز کلاس G است.

برخی از بهترین و گران‌ترین خودروهای او به دلیل قرارداد کاری‌اش با الهلال عربستان خریداری شده‌اند؛ جایی که علاوه بر درآمد سالانه 160 میلیون یورویی، این بازیکن از انواع امتیازات برخوردار بوده است.

با این حال در حال حاضر نیمار فرصت رانندگی با سوپراسپورت‌های خود را ندارد. قوانین محلی برزیل به منظور حمایت از صنعت خودرو و جلوگیری از رقابت ناعادلانه، واردات خودروهای دست دوم را محدود می‌کند. تنها خودروهای بالای 30 سال که قبلاً به عنوان کلکسیونی شناخته شده‌اند، مجاز به واردات به این کشور هستند.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا