ورزشی

روزهای رویایی علیپور: گلزنی، صدرنشینی، تیم ملی

به گزارش کا 118، از زمانی که اسماعیل کارتال هدایت پرسپولیس را برعهده گرفته، علی علیپور یکی از بازیکنانی بوده که بیشترین پیشرفت را تجربه کرده است. مهاجم باتجربه سرخ‌پوشان که زمان گاریدو بیشتر در پست غیرتخصصی بازی می‌کرد، حالا با حضور کارتال به جایگاه اصلی خود در نوک حمله بازگشته و به خوبی از او بازی گرفته می‌شود. نتیجه این تغییر تاکتیکی، درخشش علیپور در هفته‌های اخیر بوده که با گلزنی‌های متوالی همراه شده است.

در دیدار حساس مقابل ملوان، علیپور بار دیگر در نقش گلزن اول پرسپولیس ظاهر شد و با باز کردن دروازه حریف، مسیر پیروزی را برای تیمش هموار کرد. علاوه بر او، سردار دورسون نیز موفق به گلزنی شد تا سرخ‌پوشان با یک برد مهم و حیاتی، موقتاً صدر جدول را تصاحب کنند. این پیروزی نه‌تنها جایگاه پرسپولیس را مستحکم‌تر کرد، بلکه تیم کارتال را با روحیه‌ای بالا راهی تعطیلات لیگ کرد؛ تعطیلاتی که بدون شک در روند قهرمانی سرخ‌ها تأثیرگذار خواهد بود.

اما عملکرد درخشان علیپور تنها به کمک به تیمش در جدول محدود نشده، بلکه او حالا یک رکورد فردی مهم را هم به نام خود ثبت کرده است. مهاجم سرخ‌پوشان با گلزنی برابر ملوان، نخستین بازیکن لیگ برتر شد که در فصل جاری تعداد گل‌هایش را دو رقمی کرده است. او با ۱۰ گل در صدر جدول گلزنان لیگ قرار دارد و با توجه به مصدومیت طولانی‌مدت مهدی لیموچی، جدی‌ترین رقیبش برای عنوان آقای گلی، حالا شانس اول کسب این عنوان محسوب می‌شود.

در کنار تمام این موفقیت‌ها، علیپور یک خبر خوش دیگر هم دریافت کرده است؛ بازگشت به تیم ملی. با اینکه او سابقه زیادی در ترکیب تیم ملی ندارد، اما عملکرد درخشانش باعث شد امیر قلعه‌نویی در لیست جدید، نام او را هم قرار دهد. حالا این مهاجم آماده، فرصت طلایی دارد تا در روزهایی که در بهترین فرم خود به سر می‌برد، پیراهن تیم ملی را بر تن کند و شانسش را برای درخشش در سطحی بالاتر امتحان کند.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا