ورزشی

شایعه جنجالی تکذیب شد: قاسمی سرمربی عربستان نشده است

به گزارش کا 118،  کمیل قاسمی، دارنده مدال طلا و نقره المپیک در کشتی آزاد، شایعات مربوط به قبول هدایت تیم ملی کشتی عربستان را تکذیب کرد و توضیح داد که سفر اخیرش به این کشور صرفاً برای نظارت بر رقابت‌های رده‌های سنی پایه و حمایت از پیشرفت کشتی بوده است.

قاسمی با صراحت هرگونه توافق برای سرمربیگری تیم ملی کشتی عربستان را رد کرد و گفت که هیچ قرارداد رسمی در این زمینه امضا نشده است. او افزود که اگرچه پیشنهادهایی برای سرمربیگری دریافت کرده، اما هنوز هیچ تعهدی قبول نکرده و در صورت تصمیم‌گیری، این موضوع را رسماً اعلام خواهد کرد.

این قهرمان کشتی در مورد سفرش به عربستان توضیح داد که فدراسیون‌های ورزشی این کشور با جدیت در پی توسعه ورزش، به‌ویژه کشتی، در میان جوانان هستند. قاسمی تأکید کرد که نقش او در این سفر، ارائه مشاوره و نظارت بر برنامه‌های توسعه کشتی در رده‌های پایه بوده و ربطی به پذیرش مسئولیت سرمربیگری تیم ملی ندارد.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا