فرهنگ و هنر

ادای احترام یک شهر به سردار مقاومت

کا 118/فارس همزمان با دهمین روز محرم و عاشورای حسینی، آیین تشییع و خاکسپاری سردار بی سر، جبهه مقاومت، با حضور خیل عظیم عزاداران و عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) در آستان مطهر شاهچراغ(ع) و گلزار شهدای شیراز برگزار شد.

امروز دوشنبه ۱۷ مرداد، شیرازی‌ها متفاوت ترین عاشورای تاریخ معاصر را با پایان هشت سال بی قراری شهیدی بی سر تجربه کردند.

امروز حرم مطهر احمد بن موسی(ع) و گلزار شهدای شیراز عظیم ترین اجتماع حسینی را در خود جای داد و ثابت کرد که همچنان پناهگاه و ملجا درماندگان و بهترین مکان برای خلوت آدمی با خود است.

عاشورای امسال شیراز عطرآگین به حضور سردار شهید اسکندری بود که پس از هشت سال آمد تا در کنار همرزمانش آرام بگیرد.

شیراز، امروز ترجمان “کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا” بود و شور دلدادگان مکتب حسینی را در جای جای شهر به نمایش گذاشت.

به گزارش کا 118، سردار شهید عبدالله اسکندری در سال ۱۳۳۷ در قصردشت شیراز به دنیا آمد و در سال ۱۳۵۸ وارد سپاه شد. این شهید در تمام هشت سال دفاع مقدس در جبهه حضور داشت. نخستین حضور وی در جبهه سوسنگرد بود.

آن شهید سرافراز، در عملیات خیبر فرمانده سپاه لار بود. در عملیات بدر جانشین فرمانده گردان، در والفجر ۸ جانشین رئیس ستاد تیپ الهادی بود و در عملیات‌های کربلای ۱، ۳، ۴، ۵ و ۸ رئیس ستاد تیپ الهادی بود. شهید اسکندری در عملیات والفجر ۱۰ جانشین تیپ مهندسی و در عملیات بیت‌المقدس ۴ فرماندهی تیپ مهندسی را بر عهده داشت.

از دیگر مسئولیت‌های وی فرماندهی مهندسی رزمی ۴۶ امام هادی (ع)، فرماندهی تیپ ۴۶ امام هادی (ع)، فرماندهی مهندسی رزمی قرارگاه مدینه منوره، فرماندهی مهندسی تیپ ۴۲ قدر و فرماندهی مهندسی رزمی جبهه مقاومت بود.

او در عرصه‌های سازندگی هم فعالیت داشت که در احداث سد کرخه احداث جاده نی‌ریز در استان فارس، طرح توسعه نیشکر، اجرای طرح‌های سد و بسیاری دیگر از فعالیت‌های جهادی سهم ویژه‌ای داشت.

شهید اسکندری، انسان مسئولیت‌پذیری بود که در نهادهای مختلف از جمله بنیاد شهید به عنوان مدیر اداره کل استان فارس و سمت‌های مختلف خدمت کرد.

بعد از پایان جنگ سردار دو سالی در منطقه فعالیت داشت، اما بعد به شیراز آمد و در پنج سال از اواخر دهه ۸۰ تا ابتدای دهه ۹۰ مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران شیراز را بر عهده داشت. سردار اسکندری بسیار با خانواده شهدا انس داشت.

پس از بازنشستگی نیز به تبعیت از امر رهبری در دفاع از حرم اهل بیت به سوریه رفت و در دفاع از حرم حضرت زینب کبری (س) در اولین روزهای خرداد ۱۳۹۳ در حما به شهادت رسید.

بنا به روایت‌های منتشر شده پیکر ایشان به دست گروه اجناد الشام افتاد و سر وی توسط یکی از فرماندهان این گروه تروریستی تکفیری از تن جدا شد. از سردار اسکندری به عنوان نخستین مدافع حرمی یاد می‌کنند، که به مانند مولایش حضرت سیدالشهدا (ع) سر از بدنش جدا شده است.

و امروز ۱۷ مرداد همزمان با عاشورای حسینی، پیکر پاکش که به تازگی تفحص شده، در حرم مطهر احمد بن موسی(ع) تشییع و در کنار همرزمانش در گلزار شهدای شیراز آرام گرفت.

احترام یک شهر به سردار مقاومت

احترام یک شهر به سردار مقاومت

احترام یک شهر به سردار مقاومت

انتهای پیام

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا