ورزشی

فلاسک و لیوان چای وسط زمین: چمن یادگار، محل پیک نیک تراکتوری‌ها شد

به گزارش کا 118، یک روز پس از آنکه باشگاه تراکتور در ورزشگاه غدیر اهواز، جام قهرمانی لیگ بیست و چهارم را کسب کرد و آن را با خود به تبریز آورد، در ورزشگاه خانگی خود، جشنی اختصاصی با حضور هوادارانش گرفت.

پرشورها که استقبال فوق العاده خوبی از این بازی داشتند و از ساعت‌ها قبل از شروع جشن، خودشان را به ورزشگاه یادگار امام رسانده بودند، با نظم خاصی روی سکوها قرار گرفتند. منتها این نظم درست در همان جایی که باید به بهترین شکل ممکن خود می‌رسید، به یکباره به هم ریخت.

بعد از انجام مراسمات و برنامه های مختلفی که از قبل در نظر گرفته شده بود، نوبت به رونمایی از جام رسید. بازیکنان و کادر فنی و مالک باشگاه تراکتور، همگی روی استیج آمدند، کاپیتان شجاع خلیل زاده جام قهرمانی را بالای سر برد تا بخش اصلی جشن استارت بخورد. منتها درست در همین لحظه بود که هواداران نتوانستند خود را کنترل کنند و به یکباره وارد زمین شدند. تعدادشان هم آنقدر بالا بود که کنترل همه چیز از دست برود.

کار به جایی رسید که سکوهای ورزشگاه تا حدود زیادی خالی شده بود اما میانه زمین مملو از هواداران بود. اتفاقی که شاید به خاطرش جشن هم نیمه کاره ماند. در این بین شاید متفاوت‌ترین تصویر همین باشد که از دو هوادار تبریزی ثبت شده: دو نفری که روی چمن ورزشگاه یادگار امام نشسته‌اند و با آرامش خاصی مشغول نوشیدن چای هستند – فضایی شبیه گردش های سیزده به در!

اولین قهرمانی تراکتور در لیگ برتر، حس و حال خاصی نزد هواداران تراکتور و مردم تبریز ایجاد کرده و چندین روز است که این اتفاق بزرگ، به بهانه های مختلف جشن گرفته می‌شود. از جشن‌های مردمی در خیابان تا جشن اختصاصی در ورزشگاه یادگار امام.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا