ورزشی

رئیس فراکسیون ورزش مجلس: روانخواه سفارشی نیست؛ اگر مصدوم نمی‌شد الان در اروپا بازی می‌کرد

به گزارش کا 118، محمدمهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس، در واکنش به حواشی اخیر پیرامون انتخاب امید روانخواه  گفت: «روانخواه اگر مصدوم نمی‌شد، امروز در فوتبال اروپا بازی می‌کرد. این هجمه‌ها علیه او نشان می‌دهد منافع بعضی‌ها به خطر افتاده و حالا با بداخلاقی واکنش نشان می‌دهند.»

فروردین ادامه داد: «اینکه یک مربی به دلال‌ها وصل نیست و بعد از گرفتن مسئولیت، هجمه می‌بیند، طبیعی است. روانخواه با فشار سیاسی به این جایگاه نرسیده، و اینکه من، نماینده مجلس، همشهری او هستم، نمی‌تواند گناه یا ایراد محسوب شود.»

در روزهای اخیر، انتصاب روانخواه با واکنش‌هایی همراه بوده و برخی آن را مرتبط با حمایت‌های سیاسی دانسته بودند. حالا اما نماینده فیروزآباد به‌صراحت از انتخاب این مربی جوان دفاع کرده و آن را حاصل شایستگی و تخصص دانسته است.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا