ورزشی

موسیمانه: به خاطر سه امتیاز و غرورمان مقابل سپاهان بازی می‌کنیم

به گزارش کا 118، استقلال فردا (پنجشنبه 13 دی) در برجسته‌ترین دیدار هفته پانزده قرار است در شهرقدس میزبان سپاهان باشد و این در حالی است که نتیجه این بازی تاثیر زیادی بر سرنوشت قهرمانی نیم فصل و همچنین فاصله استقلال با کورس قهرمانی می‌گذارد.

به خاطر سه امتیاز و غرورمان باید ببریم

پیتسو موسیمانه سرمربی استقلال در نشست خبری پیش از این بازی شرکت کرد و در ابتدا گفت: وضعیت سپاهان در جدول بهتر از ماست و عملکرد خوبی داشته‌اند. ما در جدول پایین‌تر از سپاهان قرار داریم و حریف عملکرد بهتری داشته و در صدر جدول ایستاده است. آنها لیگ را خوب شروع کرده‌اند، اما متأسفانه ما لیگ را خوب آغاز نکرده‌ایم. بنابراین، بازی فردا سخت است و نیاز به اعتمادبه‌نفس داریم. بازیکنان باید بدانند که درست است بازی بزرگی خواهد بود، اما مثل همه بازی‌هاست. وقتی بازی می‌کنیم، باید بدانیم برای استقلال مهم است، در ابتدا به خاطر سه امتیاز بازی و بعدی بحث غرور تیم است.

در ادامه مدیر رسانه‌ای استقلال در مورد وضعیت مصدومیت مهدی‌پور و قصد باشگاه برای تمدید قرارداد با او گفت: این سؤال مربوط به بازی فردا نیست و باشگاه استقلال راجع به نقل‌وانتقالات بیانیه خواهد داد.

فقط یک بار به کارترون باختم

موسیمانه در مورد تقابل‌های خود با کارترون گفت: به دفعات زیاد به‌عنوان مربی با یکدیگر روبه‌رو شده‌ایم. ایشان مربی خوبی است و اولین باری که با یکدیگر روبه‌رو شدیم شاید به 10 سال پیش برمی‌گردد که تیم من باخت، ولی در بازی‌های بعدی هیچ وقت نباختم و همیشه بردیم. موضوع اینجا، شخص من و ایشان نیست. ما مربیان حرفه‌ای هستیم و دید شخصی به این مسائل نداریم. ما برای یکدیگر احترام قائل هستیم و موضوع این نیست که در گذشته چه کسی برده است. قطعاً هر تیمی بهتر باشد، برنده می‌شود.

داستان مصدومیت‌ها در تیم ما ادامه دارد

سرمربی استقلال ادامه داد: در حال حاضر، تیم آنها در شرایط بهتری برای بازی فردا قرار دارد. با این حال، در فوتبال ضمانتی وجود ندارد که آنها حتما برنده می‌شوند. اگر اینطور بود جایگاه منچسترسیتی امروز این نبود. این حقیقت فوتبال است که استقلال در چنین شرایطی قرار دارد و آسان نیست که بخواهیم این جایگاه را بپذیریم. ما تیمی داریم که ثباتی در آن نبوده است. روزبه چشمی مصدوم شده بود که یکی دو روز است به ما ملحق شده است. محمدحسین مرادمند را در اختیار نداریم. آرش رضاوند چند وقتی مصدوم بود که برگشت. زبیر نیک‌نفس را در دو بازی آخر در اختیار نداشتیم. مسعود جوما نیز در دیدار آخرمان بیمار بود و الان شرایط بهتری دارد. جلال‌الدین ماشاریپوف مشکل داشت و در سه جلسه تمرینی اخیرمان حضور نداشت و فیزیوتراپی می‌کرد. ابوالفضل جلالی برگشته است، اما میلاد زکی‌پور مصدوم شد و دوباره به تمرینات بازگشت. همینطور این داستان ادامه دارد.

تکمیل می‌شود..

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا