ورزشی

دلم می‌خواهد هری کین قهرمان یورو شود

به گزارش کا 118، بازیکنان تاتنهام نظر خود را در مورد تیمی که قهرمان یورو ۲۰۲۴ خواهد شد، اعلام کردند.

اسپانیا، تنها تیمی که در مرحله گروهی این رقابت‌ها در آلمان عملکرد بی‌نقصی داشت، پیش از این فرانسه، یکی از مدعیان اصلی قهرمانی را حذف کرده و حالا آماده رویارویی در فینال است.

از سوی دیگر، انگلیس نیز با گل دیرهنگام اولی واتکینز در نیمه‌نهایی، هلند را شکست داد و به اسپانیا در فینال پیوست.

در حالی که این بازی بزرگ نزدیک است، آماده‌سازی پیش‌فصل در باشگاه‌های مختلف در حال انجام است و آنها خود را برای بازگشت فوتبال باشگاهی آماده می‌کنند.

در تمرین روز گذشته بازیکنان تاتنهام، از آن‌ها خواسته شد پیش‌بینی خود را در مورد قهرمان جام در بازی یکشنبه شب اعلام کنند. سون هیونگ مین، کاپیتان تیم، گفت که امیدوار است انگلیس پیروز شود و پیامی صمیمانه برای هری کین، دوست و هم‌تیمی سابق خود، فرستاد: «سخت است. در مورد اسپانیا فکر می‌کنم در این تورنمنت فوق‌العاده بوده‌اند. اما امیدوارم انگلیس قهرمان شود و هری کین جام را بالای سر ببرد. بهترین بازیکن تاریخ انگلیس. از ته دلم این را برای او می‌خواهم.»

جیمز مدیسون، بازیکن بعدی بود که در مورد فینال نظرش را گفت. این هافبک که امید داشت در تیم گرت ساوتگیت برای این تورنمنت حضور داشته باشد، در نهایت ماه گذشته از فهرست ۲۶ نفره کنار گذاشته شد.

با این حال، مدیسون معتقد است که سه شیرها برای اولین بار جام را فتح خواهند کرد: «البته که انگلیس. جام به خانه بازمی‌گردد!»

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا