ورزشی

پوستر مس رفسنجان برای دربی کرمان با حضور چهره فرهنگی (عکس)

به گزارش کا 118، مس رفسنجان و گل‌گهر در هفته بیستم لیگ برتر مقابل هم قرار می‌گیرند؛ مس رفسنجان در آستانه این دیدار حساس با انتشار پوستری متفاوت و عمیق، نگاه‌ها را به این تقابل حساس معطوف کرده است.

در این پوستر، تصویری از محمدابراهیم باستانی پاریزی، نویسنده، مورخ و استاد ادبیات فارسی دیده می‌شود، در گوشه‌ای از پوستر نیز تصویر تیم مس رفسنجان درون یک قاب عکس خودنمایی می‌کند. استفاده از این چهره فرهنگی در آستانه دربی استان کرمان، پیامی فراتر از فوتبال را به همراه دارد و نمایانگر اتصال فوتبال و فرهنگ است.

گل‌گهر با عملکرد خود در هفته‌های اخیر، توانسته در جمع پنج تیم برتر جدول قرار گیرد و برای این دیدار نیز شرایط خوبی دارد. اما در سوی مقابل مس رفسنجان تنها دو امتیاز تا منطقه سقوط فاصله دارد و باید در دیداری خارج از خانه و سخت به دنبال کسب امتیاز از دربی کرمان باشد.

پوستر مس رفسنجان برای دربی کرمان با حضور چهره فرهنگی (عکس)

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا