کاتانچ: از تساوی مقابل ایران راضی هستیم
به گزارش کا 118، تیم ملی ایران و ازبکستان در آخرین و ششمین دیدار از دور دوم مرحله انتخابی جام جهانی 2026 به مصاف هم رفتند و در نهایت دو تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند. با این نتیجه تیم ملی ایران صدرنشین و ازبکستان دوم شد و به دور بعدی انتخابی جام جهانی صعود کردند.
سرچکو کاتانچ سرمربی تیم ملی ازبکستان پس از این دیدار گفت: بازی خوبی بود. ما از نتیجه بازی راضی هستیم. امروز دفاعی بازی کردیم و به تیم ایران موقعیت خیلی زیادی ندادیم.
او ادامه داد: در نیمه دوم هم خوشحال بودیم که ضربه آنها به تیر دروازه برخورد کرد. در کل بازی خوبی بود و خوشحالم که بازیکنی مصدوم نشد. فیرپلی انجام شد و از میزبانی ایران هم تشکر میکنم.
او درباره اینکه تیم ملی فوتبال ایران بعد از ۲۰ بازی به تساوی رسید گفت: فکر نمیکنم که بردن یا نبردن ما در سیدبندی تاثیری بگذارد. مهم بود که این بازی برگزار شد و نظر خاصی ندارم.
کاتانچ درباره نقش اوستون اورونوف و جلال الدین ماشاریپوف در این تساوی عنوان کرد: قطعا همینطور است. دستور تاکتیکی که میخواستم را خوب اجرا کردند، در فاز دفاعی خوب بودند و همین را خواسته بودیم که در بازی دفاعی خوب کار کنند. میدانستند که باید نقش خود را به خوبی ایفا کنند تا جلوی ایران را بگیریم. از تساوی راضی هستیم.
انتهای پیام/