کارگری

رانندگان شرکت واحد: نگران بازنشستگی پیش از پایان سال هستیم/ ۴ درصد واریز می‌شود؟

تعدادی از کارگران و رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در تماس با خبرنگار کا 118، بابت بازنشستگی خود پیش از پایان سال ابراز نگرانی کردند.

آن‌ها در این رابطه می‌گویند: ما نگران عدم واریز به موقع مابه‌التفاوت اصلاح عناوین شغلی و ۴ درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور هستیم؛ چنانچه در مدت زمان کم باقیمانده تا پایان سال ۴ درصد حق بیمه‌ و اصلاح عناوین شغلی واریز نشود، تأمین اجتماعی از بازنشستگی ما پیش از سال جدید ممانعت خواهد کرد.

به گفته آن‌ها، در صورت عدم واریز به موقعِ معوقات بیمه‌ای، مناسبات بازنشستگی تعدادی از رانندگان که در آستانه‌ی بازنشستگی هستند، به هم می‌ریزد.

گفتنی‌ست یکی از مطالبات اصلی رانندگان شرکت واحد، پرداخت به موقع ۴ درصد حق بیمه بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور به سازمان تامین اجتماعی‌ست تا در روند بازنشستگی پیش از موعد کارگران اختلال ایجاد نشود.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا