ورزشی

آخرین گروه ورزشی المپیک سه‌شنبه به تهران باز می‌گردد

به گزارش کا 118، آخرین و بزرگترین گروه ورزشی اعزامی به سی و سومین دوره بازیهای المپیک 2024 صبح روز سه شنبه 23 مرداد ماه پاریس را به مقصد تهران ترک می کنند.

تیم‌های ملی تکواندو، قایقرانی (آبهای آرام) و وزنه برداری به همراه کادر فنی و مسئولان فدراسیون خود و مسئولان فدراسیون کشتی، کادر سرپرستی، کادر پزشکی و کادر خبری ساعت 15:15 دقیقه روز سه شنبه 23 مرداد ماه با پرواز ایران ایر وارد فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) می شوند.

تیم ملی کشتی آزاد اعم از کادر فنی و ملی پوشان نیز ساعت 22 سه شنبه 23 مرداد ماه با پرواز ترکیش وارد فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) می شوند.

کاروان ورزشی کشورمان با 40 ورزشکار با نام خادم الرضا و با شعار صلح برای کودکان به کار خود در این دوره از بازی‌ها با کسب 3 مدال طلا، 6 نقره و 3 برنز و در مجموع با کسب 12 مدال و عنوان بیست و یکمی بازی‌ها و 6 پله صعود نسبت به دوره قبل پایان داد.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا