ورزشی

تصادف و آتش سوزی: سانحه خطرناک برای لیدرهای پرسپولیسی

به گزارش کا 118، پس از برگزاری بازی تیم‌های پرسپولیس و نساجی مازندران در هفته یازدهم لیگ برتر خلیج فارس، چهار تن از هواداران پرسپولیس که در مسیر برگشت به خانه بودند، دچار یک سانحه رانندگی شدند. ظاهرا پس از برخورد به گاردریل کنار خیابان، خودروی سواری دچار آتش سوزی شده و باعث این سانحه شده است.

تصادف و آتش سوزی: سانحه خطرناک برای لیدرهای پرسپولیسی

دو تن از سرنشینان اتومبیل که از لیدرهای بانوان باشگاه پرسپولیس بودند، دچار سوختگی شدیدی شدند که یکی از آن‌ها به نام صدف خالقی شرایط خوبی را سپری نمی‌کند و تحت مراقبت‌‌های ویژه است. خانم خالقی به همراه همسر خود در حالی دچار این اتفاق تلخ شده‌اند که باردار هستند.

ساغر قنبریان یکی دیگر از لیدر‌های خانم باشگاه پرسپولیس دچار سوختگی خفیف تری شده و شرایط مساعدی دارد.

بر اساس پیگیری خبرنگار کا 118، یکی از سرنشینان اتومبیل که همسر خانم صادقی بوده مرخص شده و مشکل خاصی او را تهدید نمی‌کند. همچنین خواهر خانم خالقی‌ به علت آسیب دیدگی شدید به بیمارستانی دیگر منتقل شده و شرایط خوبی ندارد.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا