حمله به یک پیشکسوت بعد از انتقاد در تلویزیون/ حمدیاصل: کمالوند حرفهای زشتی زد، جوابش را میگیرد
به گزارش کا 118، امید حمدیاصل یکی از پیشکسوتان فوتبال آبادان است که علاقهمندان در این شهر او را به خوبی می شناسند. فردی که سالها برای صنعت نفت بازی کرده و چندین سال هم به عنوان مربی در این باشگاه حضور داشته است.
اتفاق عجیبی که برای حمدیاصل رخ داده ، به برخورد فراز کمالوند سرمربی صنعت نفت با این پیشکسوت بعد از کارشناسی فنی در صداوسیمای آبادان برمیگردد. حمدی اصل در این خصوص به خبرنگار کا 118 گفت: متاسفانه آقای کمالوند ظرفیت پذیرش انتقاد را ندارد؛ چندی قبل به عنوان کارشناس در صداوسیمای آبادان حضور پیدا کردم و کاملا فنی عملکرد ایشان و تیم شان را در یکی از مسابقات نقد کردم. طبیعتا کارشناسی فنی انتقاد هم دارد ووقتی من به ضعف فنی کمالوند و تیمش اشاره کردم، به مذاق ایشان خوش نیامد و کارهای زشتی را رقم زد.
او ادامه داد: متاسفانه دو هفته پیش بعد از حضور در ورزشگاه تختی آبادان برای تماشای بازی بعدی صنعت نفت، آقای کمالوند به خاطر آن کارشناسی در تلویزیون حرف های زشت و زنندهای را زد که شخصیت خودش را زیر سوال برد. او هم به صداوسیمای آبادان توهین کرد و هم به پیشکسوتان ارزشمند آبادان ؛ جوابش را هم به زودی میگیرد.
ستاره اسبق صنعت نفت آبادان در ادامه گفت: معمولا انسانی که ضعف داشته باشد، برای آنکه خودش را نشان بدهد و به قول امروزیها ساپورت کند، یکسری حرف ها می زند تا مطرح شود. حضور در تیم بزرگی مثل صنعت نفت و زندگی کردن در شهری مثل آبادان برای آقای کمالوند افتخار بزرگی است. او باید خوشحال باشد که در این شهر حضور دارد، اما متاسفانه رفتاری با پیشکسوتان و اهالی فن در آبادان دارد که هیچ کس نمی تواند قبول کند. تا الان هم پیشکسوتان آبادان به خاطر تیم هیچ حرفی نزدند، هزاران مشکل درست کرد ، اما دم نزدیم. این هم شعور ایشان را می رساند که در حضور پیشکسوتان ارزشمند خوزستان و آبادان مغلطه کند و حرف هایی عجیب را بر زبان بیاورد.
حمدیاصل افزود: کارهایی که ایشان انجام داده به همراه مدیریت ضعیف آقای رحمانی، نفت آبادان را به اینجا رسانده که باید کار به روز آخر بکشد. کمالوند مدام میگوید بازیکن ندارد، در حالی که هم داخل زمین و هم روی نیمکت بازیکنان بسیاری در اختیار دارد. همه می دانند صنعت نفت چقدر هزینه کرده و چقدر بازیکنان خوب دارد. این تیم باید 10 امتیاز اختلاف صعود کند، نه اینکه وضعیتش به اینجا برسد که نیازمند برد مقابل پیکان باشد.
وی در باره شانس صعود نفت آبادان به لیگ برتر گفت: انسان به امید زنده است و ما به خاطر تیم شهرمان دوست داریم، صنعت نفت صعود کند، اما آنها فقط باید پیکان را ببرند. پیکان هم تیم خوبی است و بازی سختی داریم، اما امیدواریم اتفاق خوبی برای مردم آبادان رخ بدهد.
انتهای پیام/