ورزشی

خطیبی: پیکان به این بازی نیاز داشت/ با تیمی نو و پرانگیزه وارد لیگ می‌شویم

خطیبی: پیکان به این بازی نیاز داشت/ با تیمی نو و پرانگیزه وارد لیگ می‌شویم

به گزارش کا 118، رسول خطیبی در گفت‌وگو با روابط عمومی باشگاه پیکان، در خصوص اردوی تیم تحت هدایتش در تبریز اظهار داشت: طی هفته‌های اخیر، تمرینات‌مان را در قالب اردو و کمپ در تهران پشت سر گذاشتیم و با هماهنگی بین بنده و آقای خمز و همچنین باشگاه تراکتور راهی تبریز شدیم تا یک بازی مهم تدارکاتی را پشت سر بگذاریم.

او ادامه داد: پیکان برای رسیدن به شرایط بهتر و افزایش کیفیت فنی خود نیاز به چنین بازی سنگینی داشت. تراکتور در نقل و انتقالات، به تیم بهتری تبدیل شد و از طرفی، خمز یکی از مهم‌ترین مربیان خارجی است که به ایران آمده و کیفیت و دانش بالایی دارد. رقابت با این تیم به بازیکنانم اعتماد به نفس هدیه داد. خوشبختانه ما در این مدت توانستیم مقابل چند تیم بزرگ مثل تراکتور، پرسپولیس و استقلال بازی کنیم و مطمئن هستم نتیجه این بازی‌ها بر عملکردمان در لیگ تاثیرگذار است. 

سرمربی پیکان افزود: امروز تلاش کردیم بار دیگر از ترکیب بازیکنان جوان و باتجربه سود ببریم. این موضوع را قبلا هم اعلام کردم که قرار است با تیمی جوان، در عین حال جنگنده و سرشار از انگیزه وارد لیگ شویم و شخصا به این تیم بسیار امیدوارم.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا