ورزشی

درخشش بن دیویس در شب تحقیر سیتی زن ها

به گزارش کا 118، دیدار تیم‌های فوتبال منچسترسیتی و تاتنهام در چهارچوب هفته دوازدهم رقابت‌های فصل ۲۵-۲۰۲۴ لیگ برتر انگلیس با پیروزی ۴ بر صفر اسپرز به پایان رسید. تاتنهام، گربه سیاه منچسترسیتی، در اتحاد یکی از بهترین نمایش‌های سالیان اخیر خود را ارائه داد و تیم بحران‌زده پپ گواردیولا را تحقیر کرد.

یکی از بهترین بازیکنان تاتنهام در تقابل با منچسترسیتی، بن دیویس باتجربه بود. مدافع ۳۱ ساله ولزی به خوبی از پس مهار ارلینگ هالند برآمد و در دفع توپ‌های زمینی و هوایی بسیار عالی عمل کرد.

نمایش دیویس، تمجید جالب و متفاوت جیمز مدیسون را به همراه داشت. مدیسون که خود با ثبت دو گل، بهترین بازیکن زمین بود، با انتشار استوری به سوژه کاربران تبدیل شد. مدیسون، بن دیویس را به پائولو مالدینی تشبیه کرده و نوشته: «مرد، تو خیلی سریعی! حالا جدای از شوخی، آقای قابل اعتماد دیروز چه نمایشی داشت!»

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا