سبک زندگی

طرز تهیه رولت اسفناج، پیش‌غذای ارزان و خوشمزه

از اسفناج در غذاهایی زیادی استفاده می‌کنیم که شاید پر رنگ‌ترین آنها آش رشته باشد؛ اما آیا طعم اسفناج را به جز در آش رشته و بورانی ماست چشیده‌ایم؟ «کا 118» دستور پخت پیش غذایی را تهیه کرده که هم از آن سیر نمی‌شویم و هم به علت داشتن طعم ترش زرشک، گرسنه‌تر می‌شویم. اگر تا به حال آن را امتحان نکرده‌اید پس وقت آن است که دست به کار شویم و طعم جدیدی را به خودمان هدیه دهیم.

مواد مورد نیاز رولت اسفناج

  • ۱۵۰ گرم اسفناج
  • یک دوم پیمانه، پیاز درشت خرد شده
  • ۱  پیمانه ماست چکیده
  • ۲ حبه سیر رنده شده
  • ۵  عدد تخم مرغ
  • ۳  قاشق‌ غذاخوری، گردو خرد شده (دلبخواه)
  • ۲ قاشق غذاخوری زرشک
  • یک دوم قاشق چایی‌خوری نمک
  • یک دوم قاشق چایی‌خوری فلفل
  • ۱ قاشق چایی‌خوری زردچوبه
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

۲. برگ‌های اسفناج را با سه قاشق غذاخوری آب داخل قابلمه ریخته و ۴-۳ دقیقه آن‌ها را بپزید. سپس از روی حرارت برداشته وقتی سرد شد آب اضافی آن را بگیرید.

۳. اسفناج پخته را همراه با پیاز خرد شده، تمام ادویه‌ها، روغن و تخم مرغ داخل مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و دو دقیقه همه‌ی مواد را هم زده تا کامل خرد شوند و به صورت یک مایع یک‌دست در آید.

۴. به مایع اسفناج گردو خرد شده و زرشک را اضافه و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می‌کنیم.

۵. داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و مایع آماده شده را روی کاغذ ریخته و با قاشق روی سطح کاغذ پخش می‌کنیم.

۶. سینی را داخل فر گذاشته تا برای ۱۵ دقیقه بپزد. تا آماده شدن اسفناج، ماست را با سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

۷. وقتی اسفناج پخت از فر خارج کرده و می‌گذاریم تا سرد شود. سپس اسفناج را پشت و رو کرده و کاغذ را جدا می‌کنیم. 

۸. اسفناج ورقه‌ای را با چاقو به صورت نوارهای بلند برش می‌دهیم. 

۹. روی هر نوار را از بالا تا پایین با ماست می‌پوشانیم و به آرامی نوار اسفناجی را رول می‌کنیم.

۱۰. می‌توانید رولت‌های آماده را همان موقع سرو کنید و یا در یخچال گذاشته و یک ساعت بعد سرو کنید.

در این زمینه بخوانید:

۴ غذایی که به شما کمک می‌کند راحت‌تر بخوابید

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا