ورزشی

ماده 25 آیین نامه نقل و انتقالات دردسر تازه سرمربی استقلال!

به گزارش کا 118، میودراگ بوژوویچ پس از توافق با مدیران باشگاه استقلال برای حضور روی نیمکت این تیم، دقایقی قبل برای انجام مراحل نهایی مذاکرات و قراردادش وارد این باشگاه شد. سرمربی سابق ستاره سرخ بلگراد و روستوف روسیه که از ابتدای فصل روی نیمکت استقلال خوزستان نشست و روز گذشته از این تیم جدا شد، امروز با باشگاه استقلال به توافق نهایی دست یافت و تا ساعاتی دیگر هم قرارداد جدیدش امضاء می‌شود.

بوژوویچ همراه با رضا چلنگر، مترجم مشهور فوتبال ایران که سابقه کار با برانکو ایوانکوویچ، میروسلاو بلاژوویچ، زلاتکو کرانچار و … را دارد، وارد باشگاه استقلال شد تا مراحل امضای قراردادش را پیش ببرد.

این سرمربی مونته‌نگرویی قرار است تا پایان فصل هدایت آبی‌ها را در دست بگیرد اما با این حال ماده 25 آیین نامه نقل و انتقالات می‌گوید که یک سرمربی بعد از فسخ قرارداد با یک تیم نمی‌تواند تا پایان فصل قرارداد دیگری در آن سطح ببندد. حالا باید دید باشگاه استقلال چه توجیه قانونی برای بستن قرارداد با این سرمربی دارد.

 

ماده 25 آیین نامه نقل و انتقالات دردسر تازه سرمربی استقلال!

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا