کارگری

محصولات کارخانه بارز بر زندگی و هزینه‌های مردم اثر مستقیم دارد

به گزارش کا 118 به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی دولت،” احمد میدری”در سفر به استان کرمان در بازدید از کارخانه لاستیک بارز” ضمن نقدیر از تلاش کارگران گروه صنعتی بارز، این واحد را یکی از مجموعه‌های پیشتاز کشور دانست.

وی با اشاره به اقدامات کارخانه بارز در حوزه ایمنی، آموزش فنی‌وحرفه‌ای، مسئولیت اجتماعی و همکاری با مسئولان محلی، تأکید کرد که توسعه خطوط تولید می‌تواند کشور را از واردات بی‌نیاز کرده و صادرات را افزایش دهد.

در جریان بازدید میدری از این مجموعه صنعتی، فاز نخست طرح توسعه گروه صنعتی بارز با ظرفیت تولید سالانه ۱۰ هزار تن تایر به بهره‌برداری رسید.

این فاز در راستای افزایش ظرفیت تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات اجرا شده است.

همچنین از ۲۳ محصول جدید این گروه صنعتی در سال ۱۴۰۳ رونمایی شد که گامی در جهت تنوع‌بخشی به سبد محصولات و پاسخ‌گویی به نیازهای بازار داخلی و خارجی محسوب می‌شود.

همچنین از محصول ویژه تایر سایز “۲۵-۱۸”  برای نخستین‌بار در کشور در این مراسم رونمایی شد.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا