اقتصاد

ممانعت هند از خرید نفت روسیه قیمت‌ها را به سقف می‌رساند

به گزارش کا 118 از خبرگزاری رویترز، هاردیپ سینگ پوری گفت: پس از آغاز تنش‌های مسکو – کی‌یف و تحریم‌های شدید غرب علیه کرملین از جمله سقف قیمتی، اگر هند از روسیه نفت نخریده بود، قیمت‌های جهانی این کالای راهبردی به سقف می‌رسید.

وی افزود: قیمت‌ها تعیین می‌کند که هند محموله‌های نفتی خود را از کجا می‌خرد.

پس از تحریم نفت روسیه از سوی اتحادیه اروپا و غرب، هند، سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان، به بزرگ‌ترین خریدار محموله‌های نفتی روسیه با تخفیف تبدیل شده است.

دهلی‌نو بارها از خرید نفت روسیه با هدف مهار قیمت‌های بالای انرژی در این کشور یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون نفری دفاع کرده است.

وزیر نفت هند گفته آنچه بسیاری در سراسر جهان متوجه آن نیستند این است که اگر هند از روسیه نفت نمی‌خرید، قیمت‌های جهانی نفت به سقف می‌رسید.

سینگ پوری گفت: ما این را مدیون شهروندان خود هستیم، دهلی‌نو و پالایشگران هندی از هر جایی که محموله‌ها را با قیمت مناسب عرضه کند نفت می‌خرند.

واردات نفت خام هند از روسیه در ماه سپتامبر سال جاری میلادی با ۱۱.۷ درصد افزایش به حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسیده، به‌طوری که حدود دوپنجم کل واردات نفت خام این کشور آسیای جنوبی را در این ماه به خود اختصاص داده است.

پس از روسیه، عراق و عربستان سعودی به‌عنوان بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان هند در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا