ورزشی

مهدی طارمی چند ماه دیگر مهمان اینترمیلان خواهد بود

به گزارش خبرنگار کا 118، مهدی طارمی که با قراردادی آزاد از پورتو به اینترمیلان پیوست، در شرایطی که تا سال 2027 با غول فوتبال ایتالیا قرارداد دارد، بعید به نظر می‌رسد به همکاری‌اش با این تیم ادامه دهد.

 

طارمی که در مسیر پروژه این تیم برای استراحت دادن به مهاجم سرشناس این تیم در کوران مسابقات به جمع اینترمیلان پیوست، در نهایت اما آماری دور از انتظار به ثبت رسانده است. ثبت تنها 3 گل و البته 6 پاس گل، اتفاقی نیست که هواداران و مدیران اینترمیلان را راضی کند.

 

طارمی البته در بخشی از این فصل با مصدومیت‌های طولانی مدت مواجه بود تا این مساله باعث شود تا به طور کامل نتواند انتظارات را در این باشگاه برآورده کند.

 

اکنون مدیران آمریکایی اینترمیلان که پروژه موفقیت این باشگاه را دنبال می‌کنند، با این شرایط بعید است که تن به ادامه همکاری با مهاجم ایرانی بدهند و باید منتظر انتقال تابستانی مهدی طارمی به مقصد جدید بود.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا