ورزشی

هافبک مصدوم پرسپولیس به بازی با آلومینیوم رسید

به گزارش کا 118، پرسپولیس و اسماعیل کارتال هفته‌هاست که درگیر مصدومیت‌های متوالی و پرشمار در خط هافبک هستند و روز گذشته نیز یک خبر از مصدومیت محمد خدابنده‌لو روی خروجی سایت باشگاه پرسپولیس قرار گرفت و هواداران این تیم را در آستانه بازی با آلومینیوم نگران وضعیت خط هافبک تیم محبوبشان کرد. 

با این حال خدابنده‌لو در تمرین امروز (پنجشنبه) بدون مشکل و به طور کامل حضور پیدا کرد و برنامه‌های مدنظر کادرفنی را نیز پشت سر گذاشت تا هیچ مشکلی برای بازی روز شنبه تیمش برابر آلومینیوم اراک نداشته باشد. 

خدابنده‌لو در فصل جاری یکی از مهره‌های موثر و تقریبا ثابت پرسپولیس در خط میانی بوده و تا حد زیادی توانسته اعتماد هر سه سرمربی پرسپولیس را از ابتدای فصل جلب کند. او حالا با بر طرف شدن مصدومیت خود، نگرانی کادرفنی تیمش را نیز برطرف کرد تا در آستانه یک بازی حساس در دسترس کادرفنی تیمش باشد.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا