ورزشی

پایان یک مصدومیت طولانی: سرلک امیدوار به بازگشت به میادین

به گزارش کا 118، میلاد سرلک که از ابتدای فصل پس از اتمام دوران سربازی خود به جمع سرخپوشان ملحق شده بود، هنوز موفق نشده حضور موثری در تیمش داشته باشد و در مقاطعی با مصدومیت‌های کلافه‌کننده دست و پنجه نرم کرده است. 

اما بدشانسی اخیر او بیشتر گریبان خود و تیمش را گرفت و تقریبا یک ماه از میادین به دور بود و با سایر مصدومان پرسپولیس، تمرینات اختصاصی‌اش را دنبال می‌کرد. 

سرلک که در دو مسابقه حساس آسیایی و همچنین در جام حذفی مقابل سپاهان دور از دسترس کادرفنی بود، حالا در آستانه بازی با آلومینیوم اراک در بخشی از تمرینات گروهی شرکت کرده و امیدوار است زودتر به مرز آمادگی برای حضور در زمین برسد. 

کادرفنی پرسپولیس امیدوار است تا زمان برگزاری دربی حساس و تقابل با رقیب سنتی، علاوه بر سرلک، وحید امیری و سعید صادقی را نیز در اختیار داشته باشند؛ از آن جایی که اوستون اورونوف برای حضور در دربی هم شانسی ندارد، حضور سایر هافبک‌های پرسپولیس می‌تواند کمک شایانی به کادرفنی سرخ‌ها باشد.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا