شرایط منطقه دلار را گران کرد/ نرخ بازار آزاد ارتباطی به دولت ندارد/ نرخ دلار کاهش مییابد
به گزارش خبرنگار اقتصادی کا 118، عبدالناصر همتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار کا 118 مبنی بر اینکه روز گذشته اعلام کردید که قرار نیست چیزی در کشور گران شود چطور ممکن است افزایش نرخ دلار ٧٠ تومانی اثر تورمی نداشته باشد، اظهار داشت: من نگفتم که افزایش نرخ دلار تورمزا نیست، من گفتم دولت تصمیمی بر افزایش گرانی و افزایش قیمتها ندارد و دلار بازار آزاد که ارتباطی به دولت ندارد و به دلیل تنشهای منطقهای و شرایط منطقه دلار بازار آزاد و انتظار روانی افزایش پیدا کرد. آن چیزی که من گفتم این بود که کالاهای اساسی افزایش قیمت نخواهد داشت.
وی در پاسخ به سوال دیگر کا 118 مبنی بر اینکه همزمان نرخ دلار نیما هم در حال افزایش است آیا نیما هم ارتباطی به دولت ندارد، ادامه داد: دلار نیمایی قرار نیست که به دنبال دلار ٧٠ و ٧١ هزار تومانی بازار حرکت کند. قرار بر این است که نیمایی و توافقی با هم باشند و در نهایت نرخ دلار را کاهش دهند و الان در شرایط منطقه این اتفاق نیفتاده است.
وزیر اقتصاد در پاسخ سوال دیگر کا 118 مبنی بر اینکه نرخ توافقی هم ۶٠ الی ۶١ هزار تومان تعیین شده که گفته میشود تورمزا خواهد بود، گفت: توافقی به این معنا است که قیمتی که بازار آن را تعیین کند بازاری که متحد بانک مرکزی است و اگر بانک مرکزی آن را تایید کند با آن موافق هستیم.
انتهای پیام/