کارگری

فوق العاده خاص به کارگران نفت تعلق می‌گیرد؟

به گزارش خبرنگار کا 118، تصویب فوق العاده خاص برای پرداخت به کارمندان دولت، شامل حال کارمندان رسمی زیرمجموعه نفت و گاز کشور هم می‌شود، اما یکی از کارگران پالایشگاهی در این رابطه می‌گوید: فوق العاده خاص، موضوع ماده ۱۰۶ برنامه هفتم توسعه، که مبلغ آن بنا بر اطلاعات بدست آمده حداقل ۴ میلیون و حداکثر ۱۴ میلیون است، گویا به نیروهای ارکان اصلی نفت تعلق نمی‌گیرد و این یعنی نفی عدالت در پرداخت. این در حالیست که بخش زیادی از کارها در صنعت نفت بوسیله نیروهای ارکان اصلی انجام می‌گیرد.

این کارگر افزود: اینکه دو نفر در کنار هم در یک محیط کار کنند و به یکی آیتمی تعلق بگیرد که از دیگری دریغ شود، خلاف عدالت مزدی است.

این کارگر به نمایندگی از طرف کارگران غیررسمی نفت می‌گوید: از دولت انتظار داریم فاصله مزدی کارگران و کارمندان نفت را از میان بردارد و برابری دستمزدی را محقق سازد.

 

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا