اقتصاد

احیاء راه ابریشم، مسیر رشد مشترک منطقه‌ای

به گزارش خبرنگار کا 118،  محمد نوری، دستیار ویژه رئیس‌جمهور  در جریان برگزاری اجلاس «نقش دیپلماسی در توسعه منطقه اقتصادی ماکو»،  با تأکید بر اولویت سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: هدف ما این است که زمینه‌ حضور ایران در کشورهای منطقه و همسایه را فراهم کنیم و در عین حال، شرایطی مهیا سازیم تا همسایگان نیز بتوانند در ایران حضور اقتصادی مؤثری داشته باشند چرا که تنها از طریق این همکاری دو جانبه و چند جانبه است که می‌توانیم به رشد اقتصادی مشترک دست یابیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان آذربایجان غربی در حوزه سرمایه‌گذاری افزود: این استان دارای پتانسیل‌های بسیار شگفت‌انگیزی است که اگر به‌درستی شناسایی و بهره‌برداری شود، می‌تواند به یک قطب اقتصادی منطقه‌ای تبدیل شود.

ماکو، نقطه‌ای برای احیاء راه ابریشم

 نوری با اشاره به ایده احیاء راه ابریشم گفت: آنچه ما به دنبال آن هستیم، بازگرداندن مسیر تاریخی راه ابریشم با تکیه بر همکاری‌های منطقه‌ای است و این مسیر می‌تواند نقشی حیاتی در توسعه اقتصادی ایران و سایر کشورهای منطقه ایفاء کند.

منطقه آزاد ماکو؛ بستری برای جهش هوشمند

وی در بخش پایانی سخنان خود به نقش مناطق اقتصادی در رشد جهانی پرداخت و اظهار کرد: دوستان می‌دانند که مناطق اقتصادی در سراسر جهان یکی از موتورهای محرک توسعه بوده‌اند و منطقه آزاد ماکو نیز از ظرفیت لازم برای تبدیل شدن به یک منطقه آزاد هوشمند برخوردار است و  این مسئله باید به‌طور جدی در دستور کار قرار گیرد.»

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا