اقتصاد

موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران و افغانستان در حال تنظیم است

به گزارش کا 118، محمد خاکی در نشست وبیناری فعالان اقتصادی لرستان و افغانستان، افزود: لازمه گسترش توسعه روابط تجاری و اقتصادی برگزاری نشست‌های مختلف و شناخت از ظرفیت‌های یکدیگر است و در گام بعدی زمینه همکاری‌های بیش‌ازپیش فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: امیدواریم با توافقنامه چابهار، ظرفیت‌های خوب مرزهای زمینی و رسمی و تعریف اولویت همکاری اقتصادی دولت با کشورهای همسایه به‌ویژه افغانستان، به نتایج خوبی دست یابیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی خرم‌آباد رمز موفقیت را پیگیری نظام مسائل دانست و افزود: نباید تنها به برگزاری این‌گونه جلسات بسنده کرد بلکه تسهیل روابط تجاری به فعالیت و همکاری اتاق بازرگانی، سفارتخانه، استانداری و اتاق‌های مشترک نیاز دارد.

خاکی با تأکید بر اینکه تشویق و ترغیب فعالان اقتصادی به تجارت منجر به افزایش حجم مبادلات و سرمایه‌گذاری‌های مشترک خواهد شد گفت: زمینه‌های همکاری لرستان با کشور افغانستان را می‌توان در حوزه‌های مختلفی همچون داروهای انسانی و دامی، صنایع غذایی و کشاورزی، محصولات پتروشیمی و معدنی، سنگ و مصالح ساختمانی دسته‌بندی و در انتقال تکنولوژی هم فعالیت کرد.

وی یادآور شد: توسعه روابط با اتاق‌های محلی افغانستان، اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری و سرمایه‌گذاری، برگزاری نشست‌های تجاری دوجانبه و فراهم آوردن افزایش شناخت تجار از امکانات یکدیگر، شناسایی موانع موجود در تجارت استان، ارائه راهکارهای تسهیل تجارت و فراهم کردن زمینه حضور فعالان اقتصادی لرستان و افغانستان در نمایشگاه‌های بین‌المللی ازجمله برنامه‌های اتاق لرستان جهت توسعه روابط با این کشور همسایه است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی خرم‌آباد اضافه کرد: تسهیلاتی برای اعضای اتاق به‌منظور حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی فراهم می‌شود که در این فرصت محدود تلاش خواهیم کرد از شرکت‌های مشتاق برای حضور در نمایشگاه حمایت کنیم.

انتهای پیام/

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین بررسی کنید
نزدیک
دکمه بازگشت به بالا