فرهنگ و هنر

رسیدگی ویژه به موضوعات خراسان رضوی با توجه به بعد ملی آن

کا 118/خراسان رضوی قائم‌مقام وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با توجه به جایگاه خراسان رضوی در حوزه گردشگری گفت: این استان متفاوت با دیگر استان‌های کشور است و موضوعات آن با توجه به بعد ملی که دارد به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد.

علی دارابی اظهار کرد: ۶ پیشران توسعه در سازمان برنامه و بودجه نوشته شده که حوزه گردشگری جزو ۳ پیشران اول در کشور است و نشان دهنده جایگاه این وزارتخانه است.

وی به تغییر جایگاه و نقش میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سیاست‌های کلی نظام و برنامه هفتم توسعه کشور اشاره کرد و افزود: چالش‌های زیادی پیش رو داشتیم که برطرف شده یا در حال برطرف شدن است، با برنامه‌ها و اقدامات پیش رو تحول آفرینی و تغییرات اساسی را شاهد خواهیم بود.

دارابی تصریح کرد: به کمبودها واقف هستیم اما اهتمام ما بر این است که شرایط شایسته‌ای را به‌ وجود آوریم که کارکنان احساس غرور کنند که در این وزارتخانه فعالیت می‌کنند.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های وزارت در حوزه روابط‌عمومی، اطلاع‌رسانی به‌ویژه تولید محتوا گفت: رسانه برای ما موضوع مهمی است و به همین دلیل شبکه راه‌اندازی میراث‌ فرهنگی را در دستور کار قرار دادیم. در همین راستا به روابط‌عمومی‌های قوی در استان‌ها احتیاج داریم و قصد داریم قوی‌ترین روابط‌عمومی در کشور را داشته باشیم. همچنین در حال پیگیری شبکه مسائل وزارتخانه هستیم و یکی از بحث‌های جدی ما روابط عمومی است

قائم‌مقام وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی در خصوص طرح ملی مهمان امام رضا(ع) تصریح کرد: خراسان رضوی محور اصلی این طرح است و ضرورت دارد که این استان سهم ویژه‌ای در آن داشته باشد.

دارابی با اشاره به جایگاه خراسان رضوی در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی گفت: خراسان رضوی متفاوت با دیگر استان‌های کشور است و موضوعات این استان با توجه به بعد ملی که دارد به صورت ویژه رسیدگی خواهد شد.

وی تصریح کرد: جلسه‌ای ویژه مسائل استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد و موانع و مشکلات درون وزارتخانه‌ای بررسی خواهد شد، همچنین موضوعات و چالش‌ها با دیگر دستگاه‌ها نیز با هماهنگی و همکاری برطرف خواهد شد.

اقدامات حوزه گوهرسنگ‌ها در مشهد مصداق بارز اقتصاد بدون نفت است

قائم‌مقام وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی در بازدید از نمایشگاه شهر جهانی گوهرسنگ‌ها اظهار کرد: با توجه به اشتغال و ارزآوری که با راه‌اندازی نمایشگاه گوهرسنگ‌ها، مجموعه گوهرتراشی در توس مشهد و دبیرستان هنرهای اسلامی ایرانی در این رشته به وجود می‌آید می‌توان گفت که این حوزه مصداق اقتصاد بدون نفت است.

وی ادامه داد: مسئله مهمی که در این حوزه باید به آن توجه کرد  تجاری‌سازی و برندینگ است. در این راستا همچنین باید بسته‌بندی خوب و معرفی شایسته‌ای داشته باشیم که در وزارت دنبال راه‌اندازی محتوا برای این موضوع هستیم.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دارابی با بیان اینکه ایران بزرگ و ایران فرهنگی پر از آثار باستانی و میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی، معادن و اکناف کانی‌ها است، افزود: بخش زیادی از سنگ‌های گران‌قیمت کشور در خراسان قرار گرفته است.

همچنین سیدجواد موسوی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: ساختار اداری اداره‌کل و پایگاه‌های میراث‌ فرهنگی نیازمند بازنگری است، شرایط نیروی انسانی طی سال‌های اخیر به گونه‌ای پیش رفته است که اکنون با برخی کمبودها مواجه‌ هستیم‌.

انتهای پیام

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا