فرهنگ و هنر

آثار راه یافته به بخش رادیوتئاتر هجدهمین جشنواره مقاومت معرفی شدند

به گزارش کا 118از ستاد خبری هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت این جشنواره، سومین بخش خود را با عنوانِ «رادیوتئاتر» در شیراز برگزار می‌کند. پیش از این بخش اربعین با عنوانِ «زخم عتیق» و با اجرای گروه‌های نمایشی در پیاده‌روی اربعین برگزار شد.

در ادامه هم بخش «تئاتر خیابانی» با حضور سیزده گروه منتخب در یزد به مرحله‌ اجرا رسید و اکنون هم نوبت به بخش «رادیو تئاتر» رسیده است. از میان آثار رسیده به دبیرخانه‌ جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت، یازده گروه برای حضور در بخش «رادیو تئاتر» پذیرفته شده‌اند.

آثار راه یافته به بخش رادیوتئاتر هجدهمین جشنواره مقاومت معرفی شدند

اسامی آثار پذیرفته شده برای حضور در مرحله‌ نهاییِ بخش «رادیو تئاتر»‌ در شیراز به این شرح است: «آخماز» از اردبیل به کارگردانی شاهد مجتهدزاده اردبیلی، «در دل خاک» از تهران به کارگردانی دنیا فتحی، «در لانه زنبور» از تهران به کارگردانی صادق وفایی، «روایت ناتمام زیبای خط‌خطی» از قزوین به کارگردانی بهاره کاظمی، «زنده‌ عشق» از تهران به کارگردانی ناصر کریمی‌نیک، «گره آخر» از همدان به کارگردانی بهنام میرزایی، «مجنون»(پل حمید) از تبریز به کارگردانی علی حسینقلی‌زاده، «نامه‌های شرجی» از شهر رزن به کارگردانی نسا بخشی، «نفس‌های زیر باران» از اراک به کارگردانی بهمن پارساآرا، «یک و بیست دقیقه بامداد» از رشت به کارگردانی صادق حسین‌پور، «برنیزه هلال را دیدم» از شیراز به کارگردانی آرش جمال‌الدینی.

اجراهای بخش «رادیو تئاتر» در هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت، از ۱۷ تا ۲۰ آبان ۱۴۰۱ در شیراز برگزار می‌شود.

هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری سیدوحید فخرموسوی در بازه زمانی شهریور تا آذر ۱۴۰۱ و در گستره ایران و کشورهای اسلامی برگزار می‌شود. فراخوان این جشنواره خردادماه امسال در بخش‌های صحنه‌ای، خیابانی و محیطی، نمایشنامه‌نویسی، رادیوتئاتر، تله‌تئاتر و تئاتر ملل منتشر شد، 

در هجدهمین دوره جشنواره دو بخش تازه تئاتر ملل با تمرکز بر کشورهای اسلامی و پیاده‌روی عظیم اربعین حسینی و تله‌تئاتر افزوده شد، این دوره از جشنواره با نگاهی به تلاش‌ها، رویکردها و آموزه‌های ادوار گذشته، تلاش دارد در فرآیندی اندیشه‌ورزانه و با تمرکز بر تولید همراه با فراگیری و ارتباطی دو سویه میان هنرمندان و مردم در گستره ایران و کشورهای اسلامی، گامی تازه در هویت‌یابی و کارایی گفتمانی، جریانی و کُنش‌ساز فرهنگی، هنری و اجتماعی تولیدات در جشنواره تئاتر مقاومت بردارد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا